Onmenselijk, aangrijpend verhaal
Ik luisterde naar dit boek op Storytel. Het werd voorgelezen door Anne Lichthart. Het verhaal is mooi opgebouwd door de auteurs. Door de prettige opbouw bleef mijn aandacht goed bij het verhaal.
Anne heeft het verhaal prettig voorgelezen. Fijne stem om naar te luisteren. Soms las ze stukjes voor waardoor de personages naar mijn idee erg naïef overkwamen waardoor het soms ongeloofwaardig werd hoe naïef ze waren. Als ik daar meer over nadenk zou ik niet weten op welke intonatie ik die stukjes zou hebben voorgelezen, misschien had ik dan ook wel als een naïef meisje geklonken.
Het verhaal dat vertelt wordt werd soms abrupt onderbroken door stukjes in het heden waar de hoofdpersonage met de dokter spreekt. Dat is soms wel even schakelen omdat heden en verleden niet in aparte hoofdstukken is opgedeeld.
De epiloog is meer geschreven/voorgelezen als intervieuw. Als dit ook meer in de verhaal lijn was geschreven had de epiloog denk ik meer bij het verhaal gepast. Ondanks dat wel een mooie epiloog!