Spannend verhaal met een tegenvallende ontknoping
De titel sprak me meteen aan en door de premise was dit ook het eerste boek wat ik oppakte van mijn stapel biebboeken. Hoewel het verhaal lekker doorleest en er voldoende spanning in zit, miste ik een diepere laag aan de karakters. Mogelijk ook door het grote aantal personages. Iedereen voelde toch wat vlak, inclusief het hoofdpersonage.
--------------------------------------------------- let op, een beetje een mini spoiler --------------------------------------------------------------
De ontknoping was voor mij ook wat ontluisterend. Ik ben dol op ontknopingen met diep verraad, karakters waarvan je het écht niet had verwacht. Deze ontknoping voelde voor mij wat oppervlakkig, omdat ik niet echt een band had met de personages en het motief nog niet volledig logisch vond.
Daarom geef ik dit boek 3 sterren. Ondanks mijn kritiekpuntjes, zou ik een nieuw boek van deze auteur zeker weer oppakken. :) Hopelijk deze keer met net zo'n spetterend plot als de premise. :)