Geen liefhebber van spice, maar toch genoten van dit verhaal

Kim leest 22 oktober 2024
Ik hou niet zo van verhalen met te veel spice in. Af en toe een scène kan ik nog aan, maar een heel boek is te veel van het goede. Jade Vening is een auteur die graag spice aan haar verhalen toevoegt, dus ik heb lang getwijfeld om dit boek te lezen. Mede door de recensie van Ilonka, de overtuigingskracht van Jade én het feit dat Jantine het boek heeft voorgelezen, ging ik toch overstag.

Kort samengevat: ik heb het boek uitgelezen en heb de steamy scènes niet overgeslagen. Al kon ik me beter vinden in de ´rustigere´ scènes tussendoor. Alhoewel, rustig? Iets met een kermisattractie, een aerial yogasessie,... Het leven van Fiona is allesbehalve saai.

De schrijfstijl van Jade is beeldend en humoristisch. Ze heeft een fijn feelgoodverhaal geschreven dat prachtig is voorgelezen door Jantine.

Ben ik van plan om de volgende delen ook te lezen, ondanks de spice die erin voorkomt? Met minder twijfel ja. Ben ik nu een liefhebber van spice in verhalen? Nog steeds niet.

Meer recensies van Kim leest