Erg spannend!
Het eerste stripverhaal uit de Horrorland serie stelt niet teleur.
De vaste oppas van Matt en Judy komt onverwachts te overlijden en vooral Matt heeft het hier moeilijk mee en zonder zichzelf steeds verder af van zijn familie en vrienden. Op de avond dat zijn vrienden hem besluiten te vrrassen met een logeerpartij, worden Matt en Judy ook geïntroduceerd met hun nieuwe oppas. Matt mag haar al gelijk niet. Maar is dat omdat hij worstelt met zijn verdriet of is er echt iets niet pluis..?
Dit verhaal leest lekker weg. De blauwige tint van de illustraties gaven het verhaal ook een extra spannende laag. Het voelde alsof ik het storyboard van een horrorfilm aan het lezen was. Als je al bekend met met de Horrorland serie, dan weet je dat het erg spannende verhalen zijn. Deze strip is niet minder spannend en heb het in één ruk uitgelezen. Van mij mogen er nog meer Horrorland strips komen!