Vermakelijk
Vermakelijke paranormale jeugdthriller. Het verhaal speelt zich af in het fictieve dorp Zevenstromen, waar Bohdi en zijn vrienden er achter komen dat de plaatselijke mythe over een heks een kern van waarheid bevat.
Dit verhaal is kort met een hoog tempo. De auteur heeft een prettige schrijfstijl en de setting van een lokaal pretpark vond ik leuk. In dit verhaal komen in korte veel verschillende personages aan bod waardoor je deze niet heel goed leert kennen. Hoewel ik dit door de lengte van het verhaal niet persé storend vond, zorgde het er wel voor dat ik mij minder betrokken voelde bij de karakters.
De vreemde incidenten die in het pretpark plaats vinden zijn op een prettige, beeldende wijze beschreven.
Dit was het eerste boek wat ik las van Chinouk Thijssen en ik begrijp direct waarom haar boeken zo geliefd zijn.
Vanaf ongeveer 10 jaar.
Vanaf ongeveer 10 jaar.