Een pakkende, razend spannende en erg toffe pageturner
Iedereen is bekend met het verhaal van Eslin. Vorig jaar is zij na het schoolfeest spoorloos verdwenen en nooit meer teruggevonden. Een jaar later is haar beste vriendin Lucy nog altijd naar haar op zoek. Wat is er met Eslin gebeurd? Er wordt een nieuw schoolfeest georganiseerd. En Lucy is vastbesloten antwoorden te krijgen. Deze brengen haar alleen gevaarlijk dicht bij de ontvoerder...
Mijn ervaring:
Wat een onwijs pakkende, razend goede en toffe pageturner. Maren Stoffels heeft een hele levendige, vlotte en krachtige schrijfstijl en weet een pakkende verhaallijn uit te werken met een heerlijk vlot en fijn tempo.
We volgen het verhaal vanuit Eslin en Lucy. Beide jonge vrouwen zijn realistisch, scherp en met finesse uitgewerkt. Hierbij weet Maren Stoffels de emoties, gedachten en gevoelens van beide vrouwen sterk te verwoorden, waardoor je helemaal meegaat in hun radeloosheid, angst en onzekerheden. Naast de twee hoofdpersonages zijn ook de personages aan de zijlijn divers en goed uitgewerkt. Hierbij heeft Maren Stoffels de verschillende personages echt op verschillende wijze en motieven uitgewerkt, dat maakt het verhaal erg pakkend en krachtig.
De verhaallijn kent een mooie opbouw en begint met een pakkend proloog van een gevangen Eslin waarbij haar dader Bivak genoemd wordt. Direct wordt je nieuwsgierigheid getriggerd en wil je weten hoe dit afloopt. Het verhaal switcht constant tussen Eslin en Lucy, waarbij er een bizar, fascinerend maar ook gruwelijk verhaal aan het licht komt. Het verhaal neemt verrassende, onverwachte en krachtige twisten waarmee Maren Stoffels je aan het boek gekluisterd houdt. Echt grandioos hoe dat ze de spanning naar het plot opbouwt en hoe dat ze dit gruwelijke, maar ook onwijs goede verhaal weet af te sluiten.
After Party is een pakkende, razend spannende en erg toffe pageturner. We volgen het verhaal van Eslin en Lucy die realistisch en met finesse zijn uitgewerkt. Met een heftig proloog weet Maren Stoffels je direct het verhaal in te trekken. Het is een verrassend, bizar, fascinerend en erg pakkend verhaal dat barst van de twisten en sterke wendingen. Echt wat een verhaal... ik ben echt onder de indruk.
Mijn ervaring: