Een erg leuk, uniek en bijzonder kinderboek

KimCoenen85 20 februari 2025
Speel jij graag verstoppertje? Dit boek gaat over het tegenovergestelde van verstoppertje. Het boek gaat over Albert en Jeanne. Albert wil niet veel. Jeanne wil een heleboel. Dit boek gaat over blijven zoeken, blijven vinden, gevonden worden en daardoor vleugels krijgen.

Wat een bijzonder, origineel en mooi kinderboek. Alleen al de prenten in dit boek zijn erg bijzonder, mooi en weten me echt te boeien. Het verhaal wordt namelijk verteld door een driedimensionale wereld die van klei gemaakt is en gefotografeerd. Het zijn hierdoor hele unieke, eigen en prachtige beelden geworden. Bij deze foto's wordt aan de hand van een kort en krachtig verhaal een mooie boodschap verwoord.

Het verhaal begint met het voorstellen van de twee personages in het verhaal. Ze zijn twee tegenovergestelde, unieke en grappige personages. Daarbij weten de twee elkaar uit te dagen en te verrassen, waardoor ze allebei blijven zoeken en blijven vinden. Erg bijzonder.

Albert de nestelaar is een erg leuk, uniek en bijzonder kinderboek. Het verhaal is op prachtige wijze geïllustreerd aan de hand van een gefotografeerde driedimensionale wereld. Het is een grappig, bijzonder en leuk verhaal met een mooie boodschap.

Meer recensies van KimCoenen85