Een bijzonder, openhartig en christelijk verhaal
Alleen al de bijzondere en originele cover laat me stilstaan bij dit boek. Bij het lezen van de flaptekst, werd mijn nieuwsgierigheid nog verder vergroot. Dit moet een bijzonder en mooi verhaal zijn van Linda. Ik heb goede verwachtingen.
Marjolijn en Frank hebben een goed leven met zijn tweeën, maar beiden hebben ook de wens om kinderen te krijgen. Toch twijfelt Marjolijn lange kans of ze het moederschap wel aandurft. Toch blijft deze wens bij Marjolijn kriebelen en ze laat het dan ook aan God over. De zwangerschap blijft alleen uit en haar verlangen naar een kindje wordt steeds groter. Marjolijn en Frank overwegen andere wegen om hun kinderwens in vervulling te laten gaan. Er volgen jaren van wachten en hopen, maar ook van twijfel en wanhoop. Toch hebben beide ervaringen in het verleden opgedaan, die hen kracht en hoop voor de toekomst geven. Toch bieden ze geen garantie. Er staat meer op het spel dan het ouderschap. Zal Marjolijn de kracht houden om in God te blijven geloven? Ook als haar wens niet in vervulling gaat? Een waargebeurd verhaal met herkenbare emoties en worstelingen.
Wat een bijzonder, openhartig en mooi verhaal. Linda Bruins Slot heeft een heldere, vlotte en openhartige schrijfstijl, waarbij al direct duidelijk is dat het geloof in God in haar leven voor haar centraal staat en dat dit echt haar houvast is.
We volgen een aantal jaren uit het leven van Marjolijn en Frank die samen een gelukkig leven leiden, maar een grote kinderwens hebben. Wanneer een kennis van hen de uitspraak doet dat ze een boodschap van God heeft doorgekregen dat zolang Marjolijn en Frank in vertrouwen in God blijven houden, hun wens zal uitkomen. Er volgen bijzondere jaren, waarin Linda de nadruk legt op de verschillende emoties die Marjolijn ervaart en de gebeurtenissen die hieraan gekoppeld zijn. Ook hierin staat het geloof in God centraal. Het is op pakkende wijze en met gevoel geschreven. Ik wil niet verklappen hoe het afloopt, maar Linda Bruins Slot weet het verhaal wel op een mooie en complete wijze af te sluiten.
De belofte is een bijzonder, openhartig en christelijk verhaal. Linda Bruins Slot vertelt op heldere en vlotte wijze over de kinderwens van Marjolijn en Frank en hun geloof en vertrouwen in God in de jaren die daarop volgen als hun wens niet in vervulling lijkt te willen gaan. Het is een waargebeurd en bijzonder verhaal.