Een heerlijke, grappige en onwijs leuke feelgood
Na het lezen van Vensterbankflirt en Koffieflirt ben ik erg benieuwd naar de nieuwe feelgood van Fabienne. Van Uitgeverij Loft Books ontving ik een recensie-exemplaar van deze nieuwe feelgood. Dank je wel. Het boek heeft een vrolijk geïllustreerde en kleurrijke cover en roept een gezellig, vrolijk en vakantiegevoel bij me op. Ik heb goede verwachtingen.
Juliette geniet met volle teugen van het vrijgezellenleven. Juliette is dan ook door het dolle heen als haar baas, en ooit haar stiekeme crush, haar de kans biedt een opdracht uit te voeren in Spanje. Zon, zee, strand en helpen bij de marketing van een te gek sieradenmerk voor de komende maanden. Ze heeft er erg veel zin in. Ze wil daarom ook geen relatie, het is tijd voor vrijheid en blijheid! Kan ze de verleiding weerstaan van haar knappe Spaanse huisgenoot met zijn surfboard? En wat als ineens haar enorm aantrekkelijke baas voor haar neus staat? Blijft Juliette trouw aan haar single leven, of wordt ze toch verliefd?
Genieten!! Met deze heerlijke, grappige en onwijs fijne feelgood waan je je even tussen de knappe mannen in de vakantiesferen. Fabienne Swinkels heeft een heerlijke schrijfstijl, ze schrijft levendig, vlot en met een heerlijk gevoel voor humor. Daarbij leest het verhaal vlot en makkelijk weg waardoor je even weg kan dromen bij dit leuke verhaal.
In dit derde deel, lezen we het verhaal van Juliette. Aangezien het losse verhalen zijn, kunnen ze prima los van elkaar gelezen worden. Juliette is een redelijk doorsnee, positief en leuk personage. Hierdoor ga je gemakkelijk met haar mee in de verhaallijn en geniet je van haar blijheid, vrijheid en de mooie mannen. Ook de andere personages in het verhaal zijn leuk, divers en fijn uitgewerkt.
Het verhaal begint op Nederlandse bodem en we leren eerst Juliette goed kennen. Haar competitiedrang met haar broer, waarmee ze een goede band heeft. Haar leuke en fijne vriendengroep, maar ook haar baan en de kans die Juliette met de nieuwe opdracht wil grijpen om zo een paar maanden in Spanje te werken.
Het is een verhaal dat leuke wendingen en gebeurtenissen heeft en met veel humor en hilariteit geschreven is. Hierdoor is het verhaal echt pakkend en verslavend leuk. Zo leuk dat ik het boek in één keer heb uitgelezen. Van alle drie de delen, is dit echt mijn favoriet!
Strandflirt is een heerlijke, grappige en onwijs leuke feelgood, die je ook nog eens in de vakantiestemming brengt en twee hele leuke en aantrekkelijke mannen. Fabienne Swinkels heeft een heerlijke luchtige, vlotte en levendige schrijfstijl. Geniet van de hechte vriendinnengroep, mooie en leuke mannen, een leuke werkopdracht en dat alles in Spaanse sferen. Echt een aanrader.