Een heerlijk en fijn tweede deel van deze onwijs leuke feelgood/romance serie

KimCoenen85 18 april 2025
Het tweede deel van de Kasteelsuites serie van Susan Summer. Lise ontvangt een verleidelijke uitnodiging om opnieuw deel te nemen aan een romantische spelbeleving in het Kasteel van de Zeven Zonden en Zeven Deugden. Lise neemt contact op met Ayden, haar spel partner, maar hij lijkt van de aardbodem verdwenen. Als laatste poging stuurt ze hem een email, met de vraag om elkaar nog één keer te ontmoeten, zonder afspraken en vol overgave. Hij reageert: hij zal er zijn. Maar als het spel begint, begint Lise te twijfelen. Waarom reageerde Ayden eerder niet? Durft ze het gesprek aan te gaan? Eerst moet ze zich overgeven aan het spel dat ver buiten haar comfortzone gaat. Het is de ultieme test of ze bij elkaar passen.

Mijn ervaring:
Wat een heerlijk en tof vervolg van de serie. Deze feelgood/ romance is heerlijk levendig, vlot en met sfeer en gevoel geschreven. Het verhaal leest gemakkelijk en vlot, waardoor je echt in het verhaal op kan gaan.

Ook dit tweede deel is geschreven vanuit het dubbelperspectief van Lise en Ayden. Beide personages zijn in deel één al mooi en goed uitgewerkt, maar in dit tweede deel weet Susan Summer de personages verder uit te werken en een mooie groei te geven. Zeker Ayden die een lifecoach bezoekt is een mooie aanvulling in de groei van het personage. Ook met de terugkeer van Nicolette en de butler in het verhaal ben ik erg blij.

De verhaallijn begint net voordat Lise en Ayden terugkeren naar het Kasteel voor een nieuwe romantische spelbeleving. Hierdoor weet Susan Summer van beide personages het perspectief van hun leven te schetsen van hoe het er nu voor staat, voordat het avontuur begint. Er volgt een verrassende spelbeleving in het hotel dat zorgt voor verrassende wendingen en gebeurtenissen. Hierbij weet Susan Summer de spice en spanning mooi op te bouwen en volgt er het ultieme feelgood einde waar je op hoopte.

Virtueel spel is een heerlijk en fijn tweede deel van deze onwijs leuke feelgood/romance serie. Lise en Ayden keren opnieuw terug voor een verrassende romantische spelbeleving. Er volgt een pakkend verhaal, met ontroerende, hartverwarmende, mooie, grappige en spicy wendingen. Ofwel een echte aanrader om te gaan lezen (wel eerst deel één lezen).

Meer recensies van KimCoenen85