Deze lezen? Ik knik heel hard ja!

kleinleesmomentje 29 januari 2025
Ohh wat zat ik op dit boek te wachten! De win-win situatie vond ik al fantastisch en als professioneel jaknikker moest ik dit boek natuurlijk wel lezen! En ik kan alvast verklappen, ik heb genoten!

Fiona durft niet zo goed te zeggen wat ze eigenlijk vindt, ze maakt haar collega with benefits niet duidelijk wat haar behoeften zijn. Ze volgt yoga bij haar beste vriend ook al vindt ze het helemaal niet leuk. Haar vriendinnen geeft ze niet haar echte mening, en wanneer de directrice van de basisschool vraagt of ze een andere klas wil draaien dan dat ze oorspronkelijk zou is haar antwoord natuurlijk ja.

Dan ontmoet ze op de kermis Pim waar ze meteen een klik mee heeft. Hij heeft zijn hart op z’n tong en Fiona voelt dat ze in zijn bijzijn veel meer van zichzelf blootgeeft. Ze besluit meer voor haar behoeften op te komen en bombardeert Pim tot "werkboek" waarop ze cum-laude wil afstuderen. Maar naar een nacht samen wordt ze alleen wakker en er is geen briefje of iets achtergelaten. Ze denkt hem nooit meer te zien, tot ze door een serie ongelukjes bij de manueel therapeut terecht komt...

Ohh wat een heerlijk boek vond ik dit! En pff de cliffhangers waarop we steeds stopten met lezen... Bijna niet te doen;)
Ik heb genoten van Fiona, ze is heerlijk onhandig (iets met aerial yoga en gele tassen;)) maar ook onzeker. We krijgen een klein kijkje in haar achtergrond waardoor het duidelijk is waarom Fiona is geworden wie ze is geworden. Gaande het boek groeit ze steeds meer en komt ze steeds beter voor zichzelf op. Een mooie ontwikkeling om te lezen en ondanks dat ik af en toe dacht meid, ff dimmen;) (arme Boaz) sloot ik haar in mijn lezershart.

Ook maken we alvast kennis met de personages uit de volgende delen en ik kan niet wachten om te lezen hoe het met Boaz, Iris en Roos afloopt. En hopelijk dat we ook nog komen te weten hoe het verder loopt met Fiona en Pim. Ik kan in elk geval niet wachten!

Meer recensies van kleinleesmomentje