Verrassend leuk boek Van Julia Quinn
Ik heb al veel boeken van Julia Quinn gelezen. Ze lezen makkelijk weg, zijn vermakelijk en een heerlijk inkijkje in andere tijden.
Dit boek van Julia Quinn heeft me positief verrast. Het boek blijft spannend tot de laatste bladzijde. In een boek maakt de hoofdpersonage een flinke groei door. Het is een echte powervrouw en ze weet waar ze voor staat.
Aan het einde van het boek zou je het bijna opnieuw willen lezen, om nog een keer het verhaal te kunnen beleven, maar dan dat je bekend bent met het mysterie. Ook is het moeilijk om de hoofdpersonen los te laten, ik wil weten wat er verder gaat gebeuren! Echt zo'n boek waarvan je hoopt dat er een deel 2 komt.