Veel te snel uit
In dot vijfde deel reizen de wereld spionnen naar New York, maar voor het zover is beginnen we dit keer in Italië.
Eindelijk zoals altijd wanneer er een nieuw deel van de wereld spionnen uit is, ben ik dit keer ook weer gelijk begonnen met lezen en baal ik er van dat die al weer uit is.
Net zoals in de andere delen zit missie New York ook weer vol humor, wijze lessen en een goede dosis spannende gebeurtenissen.
Wat ik persoonlijk erg leuk vind aan dit deel is dat Rio een grotere rol in het verhaal heeft en dat zijn persoonlijke verhaal vertelt wordt. Hier was ikzelf al sinds het eerste boek nieuwsgierig naar.
Veel te snel uit, hopelijk komt het volgende deel een beetje snel. Ik kan bijna niet wachten!