Aangrijpend en inspirerend!
Wat een aangrijpend verhaal! En tegelijkertijd ook heel inspirerend hoe Sam zich door alle tegenslagen (dat woord dekt geenszins de lading voor wat zij heeft moeten meemaken en doorstaan) niet uit het veld laat slaan en keer op keer de kracht vindt om niet alleen door te gaan maar vooral ook van alles aan te gaan!! Diep respect en bewondering voor deze vrouw! Wat een kracht, moed, lef, doorzettingsvermogen en positiviteit!!
Heel mooi ook dat Sam het zelf voorleest. Maakt het nog persoonlijker. Ik heb veel in de trein geluisterd, met mijn ogen dicht is het net alsof zij naast me in de trein zit en mij dit verhaal vertelt. Meerdere traantjes weg geplinkt en momenten van kippenvel, maar ook van woede en frustratie hoe er met haar is omgegaan!