Wauw

Kuzcotropia89 30 januari 2025
Dit is een van de eerste fantasy boeken die ik lees en wauw, wat ben ik onder de indruk. Dit verhaal trekt je meteen mee en ik wilde niet meer stoppen met lezen.

Het boek gaat over Kiva die als genezer van Zalindov werkt. Kiva is als kind samen met haar vader opgepakt en zit nu al jarenlang vast in de gevangenis. Door haar werk als genezer komt ze in aanraking met de Rebellen koningin Tilda. Tilda is erg ziek en Kiva krijgt via geheime berichten van haar familie te horen dat ze haar in leven moet zien te houden en dat ze eraan komen...

Wauw dit boek heeft me echt omver geblazen. De plottwist, de wereld waar je helemaal in meegezogen wordt. De thema's rouw en verdriet, liefde en vergeving komen aan bod. Als je houdt van een goed spannend verhaal, lees dit dan. Ook als je niet van Fantasy houdt of dit nog nooit eerder hebt gelezen. Dikke dikke aanrader!

Meer recensies van Kuzcotropia89