Knusse kertsfeer

LanaR 31 maart 2025
3.5/5

Een dekentje, een haardvuur, een kerstboom in de hoek van de kamer, een warme chocolademelk in de hand… en je zit meteen in de sfeer van dit boek. Ik heb dit boek dan wel in de lente gelezen, maar ik kon het me wel goed voorstellen. Kira en Bennett zijn allebei personages met een rugzakje. Hun woelige (relationele) verleden zorgt ervoor dat ze beiden hun hart willen beschermen. Dit was echter buiten hun onderlinge aantrekkingskracht en de bemoeizuchtigheid van het dorp gerekend. Ze zijn zich allebei wel goed bewust van hun red flags en willen graag een betere versie van zichzelf worden. Toch heb ik me hier en daar wel serieus gestoord aan hun gedrag. Daarom las dit boek voor mij iets minder aangenaam dan de Cinnamon Bun Boekhandel. Als je naar een luchtig romantisch verhaal zoekt met een duidelijk aanwezige kerstsfeer en een leuke vriendengroep, met natuurlijk een happy ending, zal je dit boek misschien ook wel leuk vinden.

Meer recensies van LanaR