Opnieuw een luchtig en gezellig romantisch verhaal, perfect leesvoer voor een zonnige lentedag.

LanaR 31 maart 2025
Het Pumpkin Spice Cafe heeft me niet echt kunnen overtuigen van deze reeks. Ik was zelfs niet meteen van plan om de andere boeken te lezen. Uiteindelijk gaf ik de Cinnamon Bun Boekhandel toch een kans, en dan was ik vertrokken. De Christmas Tree Winkel was weer een klein dipje naar mening, maar van het Strawberry Patch Pannenkoekenhuis heb ik weer evenveel van genoten als van de Cinnamon Bun Boekhandel. Iris, Archer en Olive zijn 3 personages die alweer snel een plekje in mijn hart veroverd hebben. Ze zijn lief, zorgzaam, en hebben toch hun eigenheid, zowel positief als negatief. Ik vond het ook erg leuk om verschillende bekende personages te zien terugkeren. Natuurlijk is het verhaal voorspelbaar, en toch wil je wel graag verder lezen. Ideale luchtige lectuur om een middagje mee buiten in de zon te gaan zitten. De vlotte schrijfstijl neemt je meteen mee naar Dream Harbor.

Meer recensies van LanaR