Echt de moeite waard
Ik mocht van Suzanna Esther een recensie-exemplaar ontvangen. De hoofdpersoon, Rachel, houdt eigenlijk niet zo van mensen, maar voor inkomsten verhuurt ze kamers en geeft ze workshops. Wonderlijk, want ze heeft er overduidelijk een hekel aan. Maar het maakt haar tegelijk menselijk.
Ik moet eerlijk bekennen dat het me moeite kostte om in het verhaal te komen. Pas later komt het op dreef en dan is het een mooi verhaal dat je in de greep houdt. In ieder hoofdstuk is de focus op een van de personages uit het verhaal gericht. Het zijn best een aantal personages die je uit elkaar moet houden. De dorpelingen die haar niet bepaald met open armen ontvangen hebben, haar dochter en vriend, de gasten, haar broer….
Al snel ontwikkelt zich een verhaal waarin geheimen uit het verleden opspelen.
Het boek heeft een cover met een voodoopoppetje op het omslag. Dit trekt de aandacht en zou mij wel verleiden om het boek op te pakken in de boekenwinkel. Nadeel vond ik dat het boek zeer strak gelijmd was waardoor het moeilijk open te houden was.
Conclusie van mij: een zekere aanrader die meer aandacht verdient tussen alle bestseller auteurs die we in de boekhandel voorgeschoteld krijgen!
Al snel ontwikkelt zich een verhaal waarin geheimen uit het verleden opspelen.