Grappige en realistische kijk in een breakup
Het lijkt wel het jaar van de auteurs ontgroeningen voor mij! Het jaar waarin ik allemaal populaire auteurs voor het eerst lees. Dolly Alderton is daar ook weer eentje van.
Ik weet dat haar vorige boeken erg positief zijn ontvangen dus ik was razend benieuwd naar haar nieuwste book Good Material.
Andy houdt van Jen. Jen híéld van Andy. En hij begrijpt niet waarom het uit is. En nu? Hij heeft geen huis meer. Hij wacht al tijden tot zijn stand-upcarrière een vlucht neemt. En waarom zijn al zijn vrienden ineens zo volwassen? Andy zwemt in een zee van liefdesverdriet en wil koste wat kost de puzzel van zijn verbroken relatie oplossen.
Nou! Ik snap absoluut waarom Dolly Alderton wordt gezien als een interessante schrijver voor de huidige generatie! Ik vond dit boek echt genieten. Andy heeft mij een kijkje gegeven in zijn gevoelens en zo kreeg ik ook weer allemaal gevoelens. Ik wilde Andy troosten; ik wilde Andy eens even goed door elkaar schudden; ik wilde Andy confronteren; ik wilde Andy naar therapie sturen.
Dit boek is een grappige maar toch ook realistische kijk in een break-up! Oh! En extra pluspunten dat de titel aan het einde van het verhaal zooo goed blijkt te passen!