Een leuke thriller tijdens de Christie Challenge!
Net als vele anderen begon ik dit jaar met het uitlezen van het boek Het Kromme Huis. Ook ik deed mee aan de #Christiechallenge van uitgeverij Rainbow. Zo leuk om met velen tegelijk een boek te lezen en samen te speuren.
De gefortuneerde oude Griek Aristide Leonides wordt vergiftigd door een overdosis van zijn eigen medicijnen. Al zijn huisgenoten hebben een motief: hun aandeel in de erfenis. Terwijl de zaak nog in onderzoek is, neemt een van de verdachten het heft in eigen handen.
Ja! Een lekkere mystery. Het leest makkelijk weg. Voorspelbaar? Niet perse, maar ik kon de dader wel correct raden. Er was één hint wel heel duidelijk (als je benieuwd ben waar ik op doel, stuur ik je graag een DM). Al met al wel leuk om iedereen over dit boek te kunnen spreken. Ik zou volgend jaar zo weer meedoen!