Beleef

Laura76 01 oktober 2024
Ook al wil je het boek in één adem uitlezen, af en toe moet je het even aan de kant leggen om bij te komen. Het boek, dat leest als een film waar je zelf middenin zit, voel je tot op het bot. Verdriet, onmacht, woede, maar ook humor en warmte spatten van de bladzijden af. Af en toe wil je gillen naar Quintin – de hoofdpersoon – "Doe het dan!!!". De scherpe observaties en de emotionele diepgang maken het een onvergetelijke leeservaring, waarbij je als lezer intens meeleeft met de worstelingen van de personages en niet te vergeten Drum.

Meer recensies van Laura76