5 sterren from one toert to another
Aaah, een throwback naar 2020, niet ons allerbeste jaar. Ondertussen zijn we bijna vijf jaar verder, daaraan merk je toch weer hoe snel de tijd vliegt. VIJF jaar!
Het jaar van de hamster én dat irritante virus, ééntje om nooit te vergeten. Niet Nu Laura wist aan al die ellende een grappige draai te geven. De cartoons zijn (zoals altijd) verschrikkelijk herkenbaar, maar even vaak ook erg pakkend. Laura, ik geloof dat we dezelfde verjaardag delen (2 februari) en dat we beiden ondertussen ouw toerten zijn (33 jaar ouw toert hier, sterkte als je nog net iets ouder bent). Blijf illustreren, voor deze generatie ouw toerten. Alsjeblieft.