Moord op de camping
Ik kreeg de mogelijkheid dit boek te lezen van vrouwenthrillers en de crime compagnie, waarvoor dank.
Hoe goed ken je je partner?
In het bos aan de camping die Sander geërfd heeft van zijn nonkel wordt het lichaam gevonden van Lina, Sanders vriendin. Ze wordt naakt aangetroffen, hangend aan een strop in een boom. Een zoektocht naar de dader begint, waarin duidelijk wordt dat niet alleen Lina, maar ook andere campinggasten meerdere geheimen met zich meedroegen.
Campinggasten is een vlot geschreven thriller, waarbij afwisselend uit verschillende point of views verteld wordt. De korte hoofdstukken maken dat het verhaal leest als een trein. Je wordt meermaals op een (verkeerd?) spoor gezet, en nog komt de ontknoping als een geheel verrassing.
Hoe goed ken je je partner?