Een zoektocht in Zuid-Afrika
Ik kreeg de kans dit boek te lezen van Vrouwenthrillers/Crime compagnie, waarvoor dank. Ik kende Merel Disselkoen nog niet en het is altijd fijn om nieuwe auteurs te leren kennen.
Het eerste deel van het verhaal gaat over hoe Mia en haar moeder Halina. Over Mia's vader is niets geweten. Wanneer Halina terminaal ziek wordt, laat ze Mia beloven haar levensverhaal te vervolledigen.
Enkele jaren later vertrekt Mia naar een township in Zuid-Afrika, enerzijds om een fotoreportage te maken van de bevolking, maar anderzijds om haar vader te zoeken.
Het boek wordt beschreven als een 'spannende roman'. Naar die spanning is in de eerste helft van het boek wel wat zoeken, de tweede helft wordt wel wat spannender.
Ik heb dit boek graag gelezen, vooral de beschrijvingen van de township zijn heel beeldend, maar ik miste toch wel wat spanning.