Komt traag op gang, maar knallende ontknoping!

Leen1409 03 juni 2024
Ik kreeg van vrouwenthrillers.nl en de crime compagnie de kans om dit boek te lezen, waarvoor dank.
Wie schrijft, die blijft, is alles behalve een standaard thriller.
Twaalf schrijvers worden uitgekozen om deel te nemen aan een schrijfwedstrijd en dienen hiervoor te verblijven in een oud kasteel. Het verhaal wordt verteld vanuit het standpunt van Suus en Jojanneke, twee van de twaalf schrijvers. Daarnaast krijg je delen te lezen van de teksten die geschreven worden door de kandidaten, zodat je in meerdere verhalen tegelijkertijd wordt gezogen.
De eerste helft van het boek is weinig spannend, waar het voor mij wat lastiger was om in het verhaal te komen. Eens de eerste lijken uit de spreekwoordelijke kast beginnen te vallen, las in sneltreinvaart door tot de ontknoping, die ik absoluut niet had zien aankomen.
Graag gelezen! Heleen van den Hoven komt op mijn lijstje van nog te lezen auteurs!

Meer recensies van Leen1409