Ontzettend leuke roadtrip doorheen Schotland

leen_leest 20 maart 2025
‘Een schot in de roos’ is een feelgood geschreven door Iris Visser.
En cliché maar wat een leuk boek, echt “een schot in de roos”. Haha.

Documentairemaker Floor heeft alles over voor haar baan. Dat is dan ook de reden dat ze ja zegt tegen een klus die ze eigenlijk niet ziet zitten: afreizen naar Schotland om een item te maken over de zoektocht naar haar verdwenen vader Robert. Omdat ze tijdelijk haar rijbewijs kwijt is, moet ze op zoek naar een chauffeur die met haar de zoektocht wilt aangaan. De knappe Schot Owen besluit haar te helpen, want heeft zo zijn eigen reden om Robert op te sporen.

Een roadtrip door Schotland. Dat laatste staat nog op mijn eigen bucketlist (ooit als de kinderen groter zijn!), maar nu ben ik toch een beetje afgereisd naar Schotland. Ik heb genoten. Het was echt leuk. Ik heb me soms geërgerd, ik heb moeten lachen, neuriede een beetje mee met de liedjes in het boek en heb de plottwist niet kunnen voorspellen.

En het was uit op 2 dagen. Wat jammer was, want wou liever nog wat langer in het boek zitten.

Meer recensies van leen_leest