Een feelgood vol personages om van te houden.
Soulmates is een feelgood geschreven door Christina Lauren.
Dit is een boek over daten op basis van de DNA. Op deze manier moet je niet eindeloos daten tot je de ware vindt. Via een algoritme wordt er met behulp van je DNA je ware gevonden. Soms werd het allemaal wat technisch, maar dit kon de pret niet drukken.
Wat een leuk boek! We volgen alleenstaande moeder Jess en haar dochter Juno, haar beste vriendin Fizzy en haar misschien wel soulmate River.
Het las vlot, was grappig en romantisch. De chagrijnige River blijkt eigenlijk echt gevoelig, lief, vaderlijk (naar Juno!) te zijn. Er is zoveel chemie tussen Jess en River. Het spat van de pagina’s af. Heerlijk!
En Fizzy. Ze verdient haar eigen boek. Wat een leuk nevenpersonage!
Aanrader! Een onverwachte plottwist naar het einde toe en personages om van te houden.
En Fizzy. Ze verdient haar eigen boek. Wat een leuk nevenpersonage!