Ludiek boekje dat je in No time uitleest
Dank je wel voor dit #recensieexemplaar @vbkbelgie @amboanthos
Wat een heerlijk boek is dit! Een #mustread voor elke kattenliefhebber of diegenen die je wil bekeren
Ik dacht dat vogels niet gek zijn op katten, maar @sannevogel is duidelijk een uitzondering! Ze heeft een grote liefde voor deze viervoeter en schrijft dit meeslpende verhaal met veel passie.
Heb je in deze donkere, kille dagen nood aan een lichtpuntje? Dit boek kan je redding zijn.
Het is luchtig, lollig en ludiek geschreven. Ideaal om je gedachten stop zetten en je te begeven in een wereld waarin je je laat verrassen en overdonderen door de ogen van een kat.
Humor en ironie leggen een beschermend laagje rond de soms broze inhoud van het boek.
Maak kennis met chef en melksnor, de ziener, de acrobaat, de Messias en stinkerd.
En ook deze lieten mij niet onberoerd:
- Waarom voelt de winter altijd zoveel langer dan de andere seizoenen?
- Chef is zo bezorgd dat ze denkt dat ik een randdebiel ben.
- Hij ziet er verdrietig uit. Zo ken ik hem niet. Ergens lucht het mij op dat ook hij een donkere kant heeft.
Spoiler: je gaat nooit meer met dezelfde ogen naar een kuikentje kijken!
En ook deze lieten mij niet onberoerd:
- Waarom voelt de winter altijd zoveel langer dan de andere seizoenen?
- Chef is zo bezorgd dat ze denkt dat ik een randdebiel ben.
Spoiler: je gaat nooit meer met dezelfde ogen naar een kuikentje kijken!