Vervlogen met zeer spannende ontknoping

Leesfrog 06 februari 2025
Vervlogen is mijn tweede boek van Marijke Verhoeven en wat een spannend verhaal met ook weer flashbacks. Het verhaal draait om Claire die recentelijk ontslagen docent is omdat ze een intieme relatie onderhield met een leerling, zit met vragen over haat verdwenen zus, Eleanor. Claimen gaat dan ook terug naar datzelfde hotel in Epen Zuid-Limburg en gaat uitzoeken hoe het zit tegen het advies van haar vriend Herman. Claire verbreekt de relatie met Herman. Wanneer ze Kasper, haar jeugdmaatje tegenkomt beleeft ze de meest bizarre avonturen met een bloederig einde als alle puzzelstukjes in elkaar passen. Het is een zeer spannende bestseller voor de liefhebber van Vrouwenthrillers.

Marijke chapeau daarom 5-sterren.

Meer recensies van Leesfrog