Met een levende mindset op reis
'Het interesseert me niet wat er allemaal in de rugzak gebeurt. Ik ben er klaar mee. Met alles. De wezentjes. Deze hele reis. Ik kan dit helemaal niet.
Wel waar, zegt Plant. Dat kun je wel.'
Obi gaat met zijn vader een nieuwe rugzak bij de kringloop kopen omdat hij met de trein naar zijn moeder gaat. De rugzak vindt hij maar stom, te groot en onhandig.
Als hij teveel geld uitgeeft, komt hij er te laat achter dat hij met de trein niet de totale reis naar zijn moeder kan maken. Hij besluit het resterende stuk te gaan lopen. In de rugzak hoort hij al snel bepaalde geluiden, waar hij wel iets mee moet. Hij weet alleen niet wat.
Er volgt een bijzondere reis met zijn rugzak, waar Obi de verkeerde types tegenkomt maar ook mensen die hem helpen in het maken van zijn keuzes.
- - -
Het boek is bestemd voor iedereen met een rugzak. Het concept van een 'levende' mindset is heel mooi gevonden. Daarnaast vind ik de spannende reis met belevenissen van Obi prachtig beschreven.
De keuzes die gemaakt moeten worden, wat er zich afspeelt in zijn gedachten en ook nog het stukje spanning... een heel boeiend boek waar ik niet teveel over wil verklappen.
Aanrader! Zin om dit boek voor te lezen en de reacties af te wachten.
Wel waar, zegt Plant. Dat kun je wel.'
- - -
Aanrader! Zin om dit boek voor te lezen en de reacties af te wachten.