Welk dier zweet het meest?
Er zijn al verschillende boeken te vinden over dieren, maar dit boek is weer uniek in zijn soort. Via allerlei thema's,
zoals springen, bloed, geur komen dieren aanbod die daar heel goed bij passen.
De gele haarkwal is het een-na-langste dier ter wereld. Zijn draden kunnen wel 37m lang worden...
De orchidee-bidsprinkhaan gebruikt zijn roze camouflagekleur om op een orchidee te gaan zitten en te wachten tot er een vlieg voorbij komt.
Er worden op veel vragen antwoord gegeven:
Wie verdraagt de meeste warmte?
Wie leeft het kortst?
Welk dier kan bijna alles overleven?
Wat voor haai wordt wel 400 jaar?
Wie is wereldkampioen zweten?
Prachtige, getekende illustraties en korte, interessante tekstjes over dieren en insecten. Heel smaakvol vormgegeven.
De twee Noorse zussen, de een bioloog en de ander illustrator, hebben een mooie en interessante verzameling van gemaakt.
We zijn blij met de duidelijke vertaling van Simon van der Geest!
Een mooi boek voor leergierige kinderen en volwassenen die ook nog bij mooie beelden kunnen wegdromen.
zoals springen, bloed, geur komen dieren aanbod die daar heel goed bij passen.
Er worden op veel vragen antwoord gegeven:
Wie verdraagt de meeste warmte?
Wie leeft het kortst?
Welk dier kan bijna alles overleven?
Wat voor haai wordt wel 400 jaar?
Wie is wereldkampioen zweten?
We zijn blij met de duidelijke vertaling van Simon van der Geest!