Bizarre situaties en veel humor!

Leeszinnig 26 maart 2025
Jij en ik zijn op zoek naar een verloren, geluksbrengend konijnenpootje. Na een kort autoritje belanden ze in het Land van Verloren Voorwerpen. Dit land wordt ‘bewoond’ door verloren voorwerpen. En dat kan van alles zijn: van een verloren cavia of een horloge tot een boek vol met vergeten plotten.

Jij en ik raken steeds verzeild in bizarre situaties. Zo nemen ze het op tegen een woeste stier, gaan op schattenjacht in een badkuip die in de lucht wordt gehouden door verloren sokken, komen ze een kat tegen die groeit als je hem op zijn buik aait en hebben ze een ontmoeting met een konijnenpiraat.

Dit boek is het eerste deel uit een nieuwe serie: ‘Adventures Unlimited’. Het verhaal en de illustraties zitten vol humor, woordgrappen en verrassingen. Qua schrijfstijl sluit het boek erg aan op de Waanzinnige Boomhut-serie, wat logisch is omdat Andy Griffiths ook hier de auteur van is. Is dit storend? Nee, totaal niet! Deze nieuwe serie kan volgens mij net zo populair worden als de Boomhut-serie. Het is namelijk een boek dat makkelijk leest, de hoofdstukken zijn niet lang en er staan veel illustraties in. Kortom, een hilarische start van een nieuwe (hopelijk) toffe serie!

Meer recensies van Leeszinnig