Instagirl

lena.k 15 april 2024
In het boek "Instagirl" van Annette Wiersma gaat het over het leven van Isi. Als ze Kim ontmoet draait haar hele leven om. Ze krijgt tips van Kim en beleven samen veel dingen, maar hoever zou jij gaan voor een nieuwe look.

De schrijfstijl van Annette Wiersma is heel eigentijds en past goed bij het onderwerp. Ze beschrijft herkenbare situaties en gevoelens. Ik vind het ook erg leuk dat je jezelf kan inleven in het boek door haar schrijfstijl.

Wat ik leuk vond aan het boek is dat het een actueel onderwerp aansnijdt. Sociale media spelen een grote rol in het leven van veel jongeren en dit boek laat goed zien hoe dat invloed kan hebben, zowel positief als negatief. Het verhaal is spannend en zet je aan het denken over vrienden, familie, jezelf en keuzes die je maakt.

Ik raad het boek´ Instagirl´ zeker aan, omdat ik de onderwerpen die erin voorkomen erg interessant vind en je kan jezelf er in vinden. Het boek is eigenlijk voor iedereen. Dus zeker een aanrader!