Ouders hebben schuld
Titel: Schuld
Auteurs: Jørn Lier Horst & Thomas Enger.
Vertaler: Corry van Bree.
Genre: Thriller
Uitgeverij: A.W. Bruna Uitgevers
Bruna Uitgevers en Hebban bedankt voor het mogen winnen van dit boek i.v.b met het 10 jarig bestaan van Hebban.
Schuld is het 5e deel uit de Blix & Ramm serie, het is apart te lezen maar wanneer je de eerdere delen hebt gelezen dan heb je als lezer een klein streepje voor in het verhaal, zo niet dan heb je een kleine achterstand.
Jørn Lierhorst en Thomas Enger een schrijversduo dat zo goed op elkaar ingespeeld is dat je totaal niet het idee hebt dat dit boek geschreven is door twee auteurs.
De schrijfstijl van Horst en Enger is prettig om te lezen, de combinatie van verschillende factoren zoals spanning, diepgang personages en de plot maken dit verhaal tot een fantastisch geheel.
Het duo weet de spanning gaandeweg het verhaal steeds verder op te bouwen en ondertussen worden de betrokken personages uitgediept en voel je de betrokkenheid.
Het verhaal in vogelvlucht.
Voormalig politie rechercheur Blix krijgt telefoontjes en wordt achtervolgd door een onbekende moordenaar.
Voormalig journaliste Ramm krijgt het verzoek om de onschuld van een verdachte te onderzoeken.
Deze 2 verhaallijnen worden moeiteloos in elkaar verweven.
In een derde verhaallijn komt de moordenaar in beeld.
All that I am, or hope to be, I own to my angel mother.
Abraham Lincoln.
Gezien de epiloog heeft dit schrijversduo zeker nog meer voor ons als lezers in petto.
Auteurs: Jørn Lier Horst & Thomas Enger.
Vertaler: Corry van Bree.
Genre: Thriller
Uitgeverij: A.W. Bruna Uitgevers
Het verhaal in vogelvlucht.
Deze 2 verhaallijnen worden moeiteloos in elkaar verweven.
In een derde verhaallijn komt de moordenaar in beeld.
All that I am, or hope to be, I own to my angel mother.
Abraham Lincoln.