Lezersrecensie
Nieuwe titel, oude recepten
Van Scone tot Teacake het nieuwste boek van Regula Ysewijn.
Ook dit mag niet op mijn plank ontbreken, in mijn favoriete boekwinkel het boek vluchtig doorgekeken en gekocht.
Recepten omringd met mooie foto's van het gebak en van het mooie landschap met of zonder Regula.
O.o wacht eens even, deze recepten en foto's ken ik!
Ja hoor dit is het Brits bakboek, maar dan met een andere kaft en een andere naam. Jammer!!
Omdat ik het Brits bakboek 5 sterren heb gegeven krijgt ook dit boek van mij 5 sterren
In dit boek staan Regula Ysewijn haar 100 favoriete Britse recepten voor zoet en hartig gebak. Van de fuitbreads en hartige imposante pies waar de Britten beroemd om zijn tot onbekendere koekjes en taartjes voor bij de iconische Afternoon Tea. Taart, cake, koeken, scones, buns, pies, brood en ander zoet en hartig gebak.
Dit boek hoort bij iedere thuisbakker in de kast te staan , ongeacht de titel.
Ook dit mag niet op mijn plank ontbreken, in mijn favoriete boekwinkel het boek vluchtig doorgekeken en gekocht.
Recepten omringd met mooie foto's van het gebak en van het mooie landschap met of zonder Regula.
O.o wacht eens even, deze recepten en foto's ken ik!
Ja hoor dit is het Brits bakboek, maar dan met een andere kaft en een andere naam. Jammer!!
Omdat ik het Brits bakboek 5 sterren heb gegeven krijgt ook dit boek van mij 5 sterren
In dit boek staan Regula Ysewijn haar 100 favoriete Britse recepten voor zoet en hartig gebak. Van de fuitbreads en hartige imposante pies waar de Britten beroemd om zijn tot onbekendere koekjes en taartjes voor bij de iconische Afternoon Tea. Taart, cake, koeken, scones, buns, pies, brood en ander zoet en hartig gebak.
Dit boek hoort bij iedere thuisbakker in de kast te staan , ongeacht de titel.
2
Reageer op deze recensie