Top van dit jaar
Dit boek komt op het eind van het jaar hoog in de top 10 terecht. Voor mij dan.
Wervelend, spannend, intrigerend; het zou zomaar waar kunnen zijn en tegelijkertijd is het de ultieme fantasie: in de tijd reizen met een missie.
De muziek die in dit boek genoemd wordt, daarmee ben ik opgegroeid en luister ik nog heel regelmatig. Bij dit boek hoort dan ook een playlist (achterin). Voorin had wel een waarschuwing mogen staan; het is een emotionele achtbaan! ;-)
Alles klopt en het verhaal duurt precies lang genoeg. De taal is makkelijk maar je moet er wel bij blijven. Er gebeurt zo veel op één dag.
En zal zijn missie slagen? Dat hangt van je definitie van slagen af.
In dit boek is er ook het thema transgender -zijn, en dat is op een luchtige en positieve manier verweven met het verhaal.
En zal zijn missie slagen? Dat hangt van je definitie van slagen af.