Perfecte balans tussen klassiek en vernieuwend.
Het originele verhaal van Belle en het Beest is altijd al mijn favoriet geweest, dus toen ik hoorde over deze hervertelling door Emma Anna, was ik ontzettend benieuwd. Dit was bovendien mijn eerste kennismaking met haar boeken.
Emma Anna weet een perfecte balans te vinden tussen het klassieke verhaal en een vernieuwende twist. Het resultaat? Een verhaal dat me vanaf de eerste pagina wist te grijpen. Haar schrijfstijl zorgt ervoor dat je wilt blijven lezen, en voor ik het wist, kon ik niet meer stoppen.
Van tevoren wist ik dat er spicy scènes in zouden zitten, en daarin stelde het boek zeker niet teleur. Het was precies genoeg om het verhaal spannend en meeslepend te houden, zonder dat het overheersend werd.
Met 4 van de 5 sterren is Belle en het Beest voor mij absoluut een aanrader. Het smaakt naar meer, en ik kijk ernaar uit om meer van Emma Anna’s werk te ontdekken!