Spannende YA thriller

LezenmetJessica 03 maart 2025
Ik kreeg van Arno van den Kieboom een recensie-exemplaar toegestuurd van Geesten bestaan niet, en wat een spannend boek is dat! De proloog is meesterlijk geschreven: het zet meteen een enge, mysterieuze sfeer neer zonder ook maar iets weg te geven van wat komen gaat. Terwijl je verder leest, ontrafelt het verhaal zich beetje bij beetje en neemt de spanning gestaag toe. Het hoogtepunt is zeker te vinden in het laatste hoofdstuk, waar de spanning bijna tastbaar wordt.

Wat mij extra nieuwsgierig maakt, is de ontwikkeling van het personage Sebastiaan. Ik ben dan ook zeer benieuwd of en hoe zijn verhaal verder zal gaan in een eventueel vervolg. Ondanks enkele onverklaarde wendingen en een einde dat nog vragen openlaat, weet Arno met zijn vlotte schrijfstijl de lezer te boeien van begin tot eind.

Dit boek is een aanrader voor iedereen die houdt van een spannende young adult thriller, maar ik zou het niet aanraden voor lezers onder de 15 jaar.

Meer recensies van LezenmetJessica

Als Jolenes helikopter crasht in Irak, moet ze terugkeren naar het huwelijk en gezin dat ze onder hoogspanning achterliet. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.