Thriller met een twist
Als je op zoek bent naar een thriller met een verrassende twist, dan is Kat in het nauw van Annet Hulst een interessante optie. Hoewel het niet over de hele linie uitblinkt, weet het boek je op bepaalde momenten toch echt te pakken.
✨ Wat ik ervan vond:
Het proloog is absoluut een sterk begin. Het zet de toon en bouwt meteen spanning op, waardoor je nieuwsgierig wordt naar wat er komen gaat. Maar eenmaal in het hoofdverhaal zakt het tempo wat in. De spanning die in het begin zo sterk aanwezig was, blijft helaas een beetje achterwege in het middenstuk.
De opbouw is traag en had hier en daar wat meer diepgang of onverwachte gebeurtenissen kunnen gebruiken. Toch zorgt het einde voor een flinke opleving. In een stroomversnelling worden alle losse eindjes bij elkaar gebracht, en de plotwending op het laatst is verrassend genoeg om indruk te maken.
⭐ Eindbeoordeling: 3 van de 5 sterren
Kat in het nauw biedt een mix van sterke en zwakkere momenten. Het proloog en de onverwachte twist aan het einde maken het de moeite waard, al is het middenstuk wat vlak. Dit boek is perfect voor wie zin heeft in een lichte thriller, zonder al te ingewikkelde verhaallijnen.
✨ Wat ik ervan vond:
⭐ Eindbeoordeling: 3 van de 5 sterren