Balans tussen spanning, onverwachte karakterontwikkelingen en romantiek.
Rage is een meeslepend verhaal die me vanaf de eerste pagina in de greep hield. Je zou verwachten dat Naomi en Rage de kern van het verhaal vormen, maar verrassend genoeg treden Foss en Nash voor mij als de echte hoofdpersonen naar voren. Dit geeft het verhaal een onverwachte wending en toont de veelzijdigheid van de karakters, wat het verhaal fris en dynamisch maakt.
Dit is mijn eerste kennismaking met het werk van N.D., en hoewel ik aanvankelijk verwachtte dat er cruciale achtergrondinformatie zou ontbreken, bleek het tegendeel waar. De verwijzingen zijn goed uitgewerkt en voegen extra lagen toe, zeker als je haar Zwarte Dahlia MC-serie kent zul je ze goed herkennen vermoed ik. De verhaallijn is helder en meeslepend: de gebeurtenissen stromen naadloos in elkaar over zonder over de top te worden, en de spanning bouwt zich gestaag op tot verrassende hoogtepunten.
De schrijfstijl is vlot, soepel en uitnodigend. N.D. weet de spanning meesterlijk op te bouwen en de sfeer van de locaties zo levendig te schetsen dat je je er helemaal in verliest. Ik waande me meerdere keren op de plek van de actie, wat het lezen tot een pure beleving maakt. Daarnaast zit er veel humor in het verhaal waardoor ik inmiddels een kleine crush heb op Nash
Voor een verhaal dat balanceert tussen spanning, onverwachte karakterontwikkelingen en een vleugje romantiek. Een aanrader voor iedereen die houdt van een verhaal dat blijft verrassen tot de laatste bladzijde