Spannend vanaf het begin!

LezenmetJessica 05 maart 2025
Het proloog van dit boek is al een voorproefje van de spanning en sfeer die je te wachten staat; vanaf het begin voel je de kille spanning en de dreiging in de lucht. Gedurende het verhaal word je in verschillende richtingen gewezen naar mogelijke verdachten, waardoor je constant op het puntje van je stoel zit. Tot halverwege had ik geen flauw idee wie de dader zou kunnen zijn, maar toen kreeg ik – hoe bizar ook – een vermoeden dat later als de waarheid werd bevestigd.

De spanning krijgt een extra dimensie door het mysterie rond Iris, wiens verleden langzaam wordt onthuld. Wat er met Iris is gebeurd voor ze naar IJsland vertrok, dwingt je om steeds verder te lezen. De schrijfstijl is prettig, vlot en makkelijk te volgen, waardoor het verhaal je moeiteloos meesleept. Een meeslepende thriller die ik zeker zou aanraden.

Meer recensies van LezenmetJessica

Als Jolenes helikopter crasht in Irak, moet ze terugkeren naar het huwelijk en gezin dat ze onder hoogspanning achterliet. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.