Meeslepend vervolg op de Mount triologie

LezenmetJessica 04 februari 2025
De Woeste Prins-trilogie is de spannende opvolger van de Mount-trilogie en wederom een verslavende dark romance-serie van Meghan March. Net als bij de eerste trilogie geldt: deze boeken kun je niet los van elkaar lezen. Sterker nog, als je de Mount-trilogie niet hebt gelezen, zul je veel verwijzingen missen.

In de Mount-trilogie maakten we al kennis met Temperance, een sterke en onafhankelijke vrouw die in deze serie de hoofdrol speelt. In deel 1 volgen we hoe ze Kane ontmoet en langzaamaan in zijn mysterieuze wereld wordt getrokken. Maar wie Kane écht is? Daar komen we pas later achter. Deel 2 en 3 duiken dieper in zijn verleden en onthullen steeds meer over zijn ware identiteit.

Net als in de vorige trilogie eindigen deel 1 en 2 met een flinke cliffhanger, waardoor je haast gedwongen wordt om direct door te lezen. De spanning zit niet alleen in de relatie tussen de hoofdpersonages, maar ook in de geheimen die stukje bij beetje worden onthuld.

Ook deze trilogie bevat de nodige spice, maar blijft grotendeels ‘vanille’. Er zitten een paar lichte kink-elementen in, zoals een tik op de billen of een keer vastbinden, maar verder blijft het vrij mild.

Kortom, de Woeste Prins-trilogie is opnieuw een meeslepende en zinderende serie van Meghan March. Fans van de Mount-trilogie zullen dit zeker waarderen. Het is sexy, spannend en vol intrigerende personages die je in één ruk wilt doorlezen.

Meer recensies van LezenmetJessica