Een heerlijk debuut van Irene Kroon
Wanneer Suzan rust en ruimte nodig heeft besluit ze om voor een paar weken, in haar eentje, naar Amerika te vertrekken. Haar kinderen wonen niet meer thuis en de relatie met haar man verloopt al een hele tijd stroef. Een paar weken helemaal voor zichzelf is precies wat ze nodig heeft. Haar Amerikaanse avontuur krijgt echter al heel snel een bijzondere wending in de vorm van een wel hele leuke man!
Wat een heerlijke debuutroman heeft Irene Kroon geschreven. Hoewel ik in het begin even dacht dat dit boek nog weleens spannend zou kunnen worden ontpopte het verhaal zich al snel tot een echte feelgood! Ook vind ik dat dit verhaal best wel een modern sprookje genoemd mag worden. Een dappere jonkvrouw die best haar eigen boontjes kan doppen, maar stiekem toch wel erg blij is met haar prins op het witte paard.
De meeste hoofdstukken zijn geschreven vanuit het perspectief van Suzan, maar soms kregen we ook een kijkje in de gedachten van Beau. Dat laatste vond ik erg fijn, omdat ik in het begin weleens twijfelde aan zijn reacties.
Wat ik ook heel origineel vond in dit verhaal was de reverse age gap, Suzan is namelijk flink wat jaartjes ouder dan Beau.
En dit verhaal speelt zich af in New York, dat vind ik altijd een hele fijne bonus!
Ik wil deze recensie graag afsluiten met de mooie woorden die Irene in haar dankwoord heeft gezet; hopelijk heb je genoten van dit niet bepaald traditionele verhaal. Maar niets is onmogelijk, toch? Liefde is overal. Als je er maar open voor staat.
Irene, ik heb absoluut van Beau en zijn Suzy genoten en ben benieuwd wat je in de toekomst nog voor ons in petto hebt.
Dank jullie wel Uitgeverij Hartklopper voor dit mooie recensie-exemplaar
Dank jullie wel Uitgeverij Hartklopper voor dit mooie recensie-exemplaar