Wat. Een. Boek!
Noëlla is een vrolijke meid van 25 jaar met een leuk sociaal leven en een fijne baan. Maar ergens diep binnen in haar schuilt iets duisters. Iets duisters dat is veroorzaakt door een traumatische gebeurtenis 10 jaar geleden. Die duisternis krijgt haar steeds meer in zijn macht. Wanneer ze online op een plek terecht komt waar ze herkenning vindt besluit ze, tegen beter weten in, toe te geven aan haar verlangens. Maar dan staat ze ineens oog in oog met het monster uit haar verleden. Vlucht ze of gaat ze de confrontatie aan?
“Iets verderop staat een klaproos. - Tranen vertroebelen mijn zicht, maar ik knipper ze snel weg, zodat ik naar de dappere bloem kan blijven kijken. Zelfs terwijl ik een zwaar gewicht op mijn lichaam voel en ik naar lucht hap, blijf ik naar de ritselende blaadjes kijken. Ik houd me met alles in me vast aan deze nietige, kleine bloem.”
Wat. Een. Boek!!
Mijn monster is een dark romance en dan ook echt heel erg dark. Werkelijk fantastisch geschreven, maar zeker niet voor tere zieltjes. Nicole Schelling neemt geen blad voor de mond en gaat ook de heftige momenten niet uit de weg. Dit levert een rollercoaster aan emoties op die je als lezer aan de bladzijden gekluisterd houdt. Mijn monster heeft alles wat ik zoek in een dark romance. Dit boek zorgt ervoor dat je hart sneller gaat kloppen en geeft je, soms tegelijkertijd, een brok in je keel. Noëlla is een personage dat je direct in je hart sluit. Ze is lief, sterk en ongelofelijk stoer.
En die cliffhanger… die zorgt ervoor dat je onmiddellijk verder gaat in deel 2!
Nogmaals dit boek is echt dark, lees dus zeker even de trigger warning voor in het boek!
Wat. Een. Boek!!
En die cliffhanger… die zorgt ervoor dat je onmiddellijk verder gaat in deel 2!