Humor en vereenzaming...
Ik mocht 'Het huis met het blauwe dak' lezen.
Margareth Hillebrandt's nieuwste roman over eenzaamheid bij ouderen.
Bij de vraag of ik het wou lezen, viel de foto van de cover zeer in de smaak. Een mooi huis met, ja natuurlijk, een mooi blauw dak.
Juliette neemt, na het overlijden van haar partner, de beslissing om haar penthouse te verkopen en in te trekken in zorgvilla De barones.
Ze zou er met gelijkgestemden haar laatste levensjaren doorbrengen.
Ze treft er echter een dooie boel aan en beseft dat ze de grootste fout van haar leven beging.
Maar dan ontmoet ze Max...
Korte hoofdstukken en de vlotte schrijfstijl maken het boek makkelijk leesbaar.
De eenzaamheid bij ouderen en de problemen in de zorg zetten je aan tot lezen. De vrolijke noot, de belevenissen van Max en Juul, zorgen voor een humoristisch tintje.
Weer een fantastisch verhaal van deze schrijver.
Ik genoot
Margareth Hillebrandt's nieuwste roman over eenzaamheid bij ouderen.
Ze zou er met gelijkgestemden haar laatste levensjaren doorbrengen.
Maar dan ontmoet ze Max...
Korte hoofdstukken en de vlotte schrijfstijl maken het boek makkelijk leesbaar.
Weer een fantastisch verhaal van deze schrijver.
Ik genoot