Waardevol en maatschappelijk betrokken
Ik ben al jaren fan van de podcast en heb dit boek meteen besteld toen ik erover op de radio hoorde en binnen twee dagen uitgelezen.
Het geeft zo’n goed inzicht in de belevingswereld van tbs’ers. Het boek leest als een roman en toch is het allemaal waargebeurd. Echt bizar. Toch is het niet zo’n standaard true crime boek waarin het alleen maar over moord en verkrachting gaat, maar het heeft een diepere laag. Het gaat veel meer in op de waarom en de omstandigheden van diegene.
Wat ik ook fijn vond waren de antwoorden op vragen die ik had over TBS. Dat staat achterin het boek en dat gaf hele nuttige en feitelijke informatie. Ik wil hier meer van!