Haymitch forever!
Ik mocht via Hebban een exemplaar ontvangen van De dageraad boven de boete van Suzanne Collins. Vertaald door Maria Postema.
Na de Hongerspelen trilogie is dit het 2e deel van de opvolgers. Ik heb De ballade van de slangen en zangvogels, nog, niet gelezen.
Je wordt meteen weer meegenomen naar het leven in district 12, waar Haymitch, net als Katniss zoveel jaren later, is opgegroeid.
Het Capitool speelt natuurlijk een grote rol, zijn daar ook nog mensen die je kunt vertrouwen??
De spanning wordt weer op een geweldige, beeldende manier opgebouwd.
Na de laatste bladzijde kan ik eigenlijk alleen maar bedenken dat ik de trilogie nog een keer wil lezen, en dan niet in de laatste plaats omdat je Haymitch op een andere manier hebt leren kennen.
De spanning wordt weer op een geweldige, beeldende manier opgebouwd.