Gecompliceerde liefdes
Recensie exemplaar van Hebban ontvangen.
Het zijn drie liefdes verhalen van drie studievriendinnen die regelmatig contact met elkaar hebben.
De eerste twee verhalen vond ik leuk het derde verhaal kwam ik echt niet in en heb ik alleen doorgebladerd en ik ben aan het einde weer even verder gaan lezen.
De manier waarop de seksscenes geschreven werden vond ik zeer plat en overdreven en geen enkele toevoeging geven aan de verhalen.blijkbaar is dit "steamy' feelgood. Maar vind ik afbreuk doen aan deze verhalen.
Aan een kant zijn het zelfstandige goed opgeleide vrouwen, maar voor zichzelf opkomen in werk een liefde is dan toch weer erg moeilijk.
Ik kom niet verder dan 1 ster.
Ik kom niet verder dan 1 ster.