wat een origineel verhaal

liesje010 10 november 2022
Ik mocht lezen het boek van Jagritta Olthof met de titel in de schaduw van de driehoek, via de facebookgroep OERgezellig , het boekenlab van de verborgen pareltjes.
Ik vind dit zeker een verborgen pareltje, het boek leest als een trein en het verhaal is heel goed neergezet.
Het gaat over Roos die op haar vijftiende een zilveren driehoek krijgt van haar ouders.
Op haar vijfenvijftigste doet ze ontdekkingen die haar hele leven veranderen. Ik ga niet te veel vertellen want anders verklap ik de afloop al.
Het verhaal wat er uit de pen van de schrijfster is gekomen is origineel, spannend en heeft een heel erg mooi einde.
Ik heb het boek met veel plezier gelezen en daarom krijgt Jagritta Olthof 4 sterren van mij voor dit boek.
En persoonlijk vindt ik dit een aanrader om te lezen

Meer recensies van liesje010