mooi geschreven boek
Ik mocht lezen het boek van Nadine Smets “Waarom ik anders ben “.
Allereerst bedankt dat ik het boek mocht lezen, en de volgende lezer( es ) er mee kan verblijden.
Het verhaal gaat over Nadine zelf, hoe zij is opgegroeid van baby naar volwassen vrouw. Ze kwam uit een gezin zoals vroeger zo vaak met veel broers en zussen , waar er van de kinderen werd verwacht dat ze zijn / hun taakjes uitvoerde in het huishouden. Vaak werden ze ook al vroeg aan het werk gezet zodat ze wat konden bijdrage in het huishouden.
Nadine geeft je een kijkje in het leven van haarzelf , met alle ups-and-downs die ze heeft meegemaakt, van baby tot aan volwassen vrouw, je reist als het ware mee door haar leven .Je gaat van Nadine houden tijdens haar reis omdat ze zo een veerkracht bezit en telkens weer opstaat uit de moeilijke situaties.
Soms vond ik in het boek teveel quotes bevatten, maar omdat je zo nieuwsgierig bent naar de rest van haar levensverhaal neem je dat voor lief.
Het boek krijgt van mij 4 sterren , en wacht op je volgende boek Nadine Smets
Het boek krijgt van mij 4 sterren , en wacht op je volgende boek Nadine Smets